Iskanje pravega prostora za zabavo je lahko naporno.

Prostor za zabavo – iskanje in najem pravega prostora za zabavo zna biti nadležno in dolgotrajno opravilo. Najprej je treba vprašat prijatelje in znance kje so oni praznovali rojstni dan, kje ni težav s parkiranjem, kje imajo zraven lokal, po možnosti še kaj za pojest in tako dalje. Ko natrosijo nekaj idej se začne novo iskanje na spletu 🙂 spet vse od začetka. Poznano?

Da se ne boste preveč namučili smo pri Cmokaču poskrbeli za vse – imamo odličen prostor za zabavo 🙂 – celo več prostorov; lokal (restavracija Cmokač :), imamo dvorano Na Pravi Zabavi in dvorano Multiroom. Za zabave in praznovanja je najprimernejša dvorana Na Pravi Zabavi saj je locirana ob restavraciji, težav s hrano in pijačo ne bo, ima vso potrebno opremo za dober party (osvetlitev, ozvočenje, projektor, mize, stole … skratka vse).

Brezplačno parkirišče je tik ob objektu, lokacija odlična – minuto od obvoznice (izhod Lj – Rudnik) in centra Supernova Lj. Rudnik.

Koliko oseb lahko povabite, koliko stane ipd. najdete na strani www.cmokac.si/najem-dvorane ali pa pokličite Petro in vam bo z veseljem pomagala (041 481 802 – Petra)

Več informacij o najemu …